Wij delen
verhalen met
passie en emotie

OVER ONS

Studio Frameworks is een team van multi-inzetbare creatievelingen die samen werken aan maatschappelijke projecten met impact. Je kunt bij ons terecht voor o.a. videoproducties, fotografie, (grafische) vormgeving, eventmanagement, het opzetten en uitvoeren van campagnes, lesprogramma’s en ondersteuning bij projectmanagement. Wie zijn de betrokkenen bij Studio Frameworks? Hieronder stellen we ons aan jullie voor!

SANNE

Sanne is een allround communicatieprofessional met oog voor look & feel. Met haar ervaring als grafisch en (audio)visueel vormgever vindt zij het belangrijk dat communicatie uitingen een mooie en professionele uitstraling hebben, maar ook dat hier een goede strategie achter zit. Sanne is onder andere inzetbaar als communicatieadviseur en producent. Met haar journalistieke achtergrond is zij dé persoon om jouw verhaal naar boven te krijgen en te helpen vertalen naar een concreet product.

Naast haar werk bij Studio Frameworks is Sanne directeur bij Stichting SCHERP en kreeg zij voor haar werk bij de stichting meerdere nominaties, onder andere voor de VIVA 400 Awards en de Jonge 100 meest veelbelovende jongeren in Nederland. Ze won in 2018 de Young Impact Creativity Award voor haar inzet voor mentaal welzijn onder jongeren en gaf een TEDx Talk met als thema “Why we should all embrace the fact that we’re average”. Sanne is een ervaren spreker en dagvoorzitter en ook te boeken voor opdrachten hiervoor.

TOM

Tom is projectmanager en specialiseert zich zowel op inhoud als op het proces. Daarbij heeft hij, mede dankzij zijn opleiding als werktuigbouwkundige, ervaring op het gebied van duurzaamheid, duurzaamheidsonderwijs (lesontwikkeling en projectmanagement, van basis- tot beroepsonderwijs), film en communicatie (als documentaire- en filmmaker).

Met zijn vooral gevarieerde ervaring kan Tom snel schakelen en complexe vraagstukken destilleren tot een helder en gestructureerd verhaal, om deze vervolgens om te zetten naar concrete actie! Ook is Tom, onder andere door zijn ervaring als docent in het voortgezet onderwijs, een ervaren spreker en dagvoorzitter.

MALU

Malu Keijzer is audiovisueel specialist. Ze studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht richting regie en documentaire. Haar specialisme ligt daardoor vooral bij regie, interview & montage. Ze weet als geen ander wat ervoor nodig is om een project op te zetten én uit te voeren. Malu zorgt daarbij voor een creatieve touch met het bedenken van concepten en formats. Juist haar onverwachte insteek kan een project naar een hoger niveau tillen.

Met haar achtergrond in influencer marketing is Malu in staat om maatschappelijke projecten te bekijken vanuit een ander perspectief. Ze heeft onder andere gewerkt voor merken als NSMBL, ELLE, Cosmopolitan en Anna Nooshin.

DAAN

Daan is een audiovisueel professional met veel kennis van video, fotografie en montage. Met zijn bedrijfskundige achtergrond beschikt hij over een nieuw perspectief op het toepassen van beeld en geluid om een boodschap helder over te brengen. Met een divers portfolio in documentaires, events, stockfoto’s en video’s is Daan breed inzetbaar en draagt hij onder andere de verantwoordelijkheid voor de (audio)visuele kwaliteit van jouw project.

MAX

Max is een (grafisch) vormgever met een specialisatie in bewegende animatie. Dankzij zijn opleiding Geo, Media & Design is Max veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld voor het ontwerpen van een huisstijl en het ontwikkelen van bewegende animaties in videoproducties. Door Max zijn oog voor detail brengt hij meer kleur en leven in de uitstraling van projecten en zorgt hij voor een professionele look & feel. Door zijn achtergrond in duurzaamheid heeft Max ook de inhoudelijke kennis om mee te denken en te zorgen dat een project de juiste inhoudelijke fundering krijgt.