Wij delen
verhalen met
passie en emotie

Videografie

“Vertel jouw verhaal in dynamisch bewegend beeld”

Studio Frameworks vertaalt een sterk verhaal naar nóg sterker beeld. Neem hieronder een kijkje in ons videoproductie portfolio.

Opdrachtgever: Provincie Flevoland

Voor de bestuurlijke conferentie Samen Maken We Flevoland maakte Studio Frameworks een inspirerend Spoken Word in samenwerking met Flevolandse Justin Sagmar

Opdrachtgever: Human / NPO 3FM

Voor 3FM, FunX en NPO 3 was Studio Frameworks betrokken in het kader van de #openup-week, waarin jongeren wordt gestimuleerd open te zijn over psychische klachten. Daarom werd de online tool ‘Check Je Bui’ ontwikkeld, waarmee je binnen een paar minuten je mentale weerbericht kon berekenen. Onze teamleden Sanne, Daan en Max waren hiervoor betrokken bij het maken van de videografie, fotografie, animatie én de inhoudelijke teksten. De test en de daar bijhorende video’s zijn te bekijken via de website van NPO3

Opdrachtgever: Samen Sterk zonder Stigma

De afgelopen 10 jaar heeft Samen Sterk zonder Stigma zich ingezet voor destigmatisering. Dat konden zij niet doen zonder alle mensen die dit met hen mogelijk hebben gemaakt. In het kader van een congres van Samen Sterk maakte Studio Frameworks deze afsluitende video.

Opdrachtgever: ARCAM Architecture centre of Amsterdam

Ga mee op tour langs de tien nominaties voor de Gouden A.A.P. 2020, dé Amsterdamse Architectuur Prijs! Voor Arcam zijn we een dag meegereisd met de jury om dé mooiste architectuur van Amsterdam in beeld te brengen.

“We zochten een ‘filmische’ sfeer voor onze volgende video. En dat is precies wat we kregen van Daan en Tom. Van een vrij technisch verhaal, maakten zij een visueel aantrekkelijke video. Met mooie muziek en pakkende beelden.
Ze maakten het technische onderwerp zich snel eigen. En wisten dit vervolgens inhoudelijk sterk neer te zetten. De samenwerking was prettig, ze zijn flexibel en communicatief. We zijn blij met Daan en Tom!”


Marleen Vermeiren, Aberson

Opdrachtgever: Aberson

Duurzaam bouwen. Dát is bouwen aan de toekomst. Bij Aberson gebeurt dat met meer dan alleen bakstenen en gevelsystemen. Bouwen aan de toekomst betekent óók duurzaam denken en doen. Om duurzaamheid meer onder de aandacht te brengen werkte Studio Frameworks intensief samen met Aberson om twee projecten te realiseren met het oog op duurzaam bouwen.

Stad & Natuur – de jeugd heeft de toekomst

De Almeerse jongeren zijn erg betrokken bij natuur, milieu en het groen van hun gezonde stad. Zij vertellen over hun eigen passie en visie op duurzaamheid in Almere voor de camera van Studio Frameworks.