Wij delen
verhalen met
passie en emotie

WERKWIJZE

WAT DOEN WIJ?

Maatschappelijke projecten met impact: daar worden wij het meest gelukkig van! Daarom werken wij het liefst voor projecten en organisaties waar een sterk verhaal aan verbonden zit. Voor de thema’s duurzaamheid, (mentaal) welzijn, cultuur, onderwijs en ondernemerschap zit je daarom bij ons aan het juiste adres! Studio Frameworks is gespecialiseerd in jouw verhaal omzetten naar een duidelijke missie en visie. Vervolgens kijken wij met jou hoe we dit kunnen vertalen naar een concreet plan en helpen we je bij de uitvoering hiervan. Je kunt bij ons terecht voor o.a. videoproducties, fotografie, (grafische) vormgeving, eventmanagement, het opzetten van een campagne, lesprogramma’s en ondersteuning bij projectmanagement.

Samenwerken met Studio Frameworks doe je in zes stappen. Daarbij betrekken we je graag in het proces. Hoe gaat dit in zijn werk? Dat leggen we graag aan je uit:

Stap 1:
Koffie

Stap 2:
Plan

Stap 3:
Voorbereiding

Stap 4:
Aan de slag

Stap 5:
Oplevering

Stap 6:
Wijn

Stap 1: Koffie

Allereerst leren we je graag wat beter kennen, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. We horen graag over wie jij bent, wat je plannen zijn en wat je wensen zijn voor samenwerking. Wij zijn gespecialiseerd in het omzetten van jouw idee, visie of missie naar een uitvoerbaar projectplan. Hierbij houden we rekening met de vraag achter de vraag: wat wil je met het project bereiken?

Stap 2: Plan

Wij houden van goede afspraken. We verzamelen alle praktische & inhoudelijke informatie en werken aan de hand van ons gesprek met jou een op maat gemaakt plan en een offerte uit. Met het plan houden we rekening met jouw wensen, maar adviseren we ook als wij denken dat het anders of beter kan. Met jouw akkoord op de offerte gaan we vervolgens aan de slag!

Stap 3: Voorbereiding

Voorbereiding is het halve werk! Of het nu gaat om een script voor een videoserie, een moodboard voor een nieuwe huisstijl of een plan van aanpak voor een evenement: we bereiden alles tot in de puntjes voor. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen en maken duidelijke afspraken over bijvoorbeeld opnamedagen, werkprocessen en deadlines. Zo kom jij niet voor verassingen te staan.

Stap 4: Aan de slag

Alles is voorbereid en we zijn klaar om te knallen! Projectplannen & scripts kennen we inmiddels uit ons hoofd en onze crew weet precies wat er moet gebeuren.  Let’s go!

Stap 5: Oplevering

Op de afgesproken deadline leveren wij jouw project op. Uiteraard heb je de gelegenheid feedback te geven zodat we zelfs op het laatst nog waardevolle aanscherpingen kunnen maken. Tot slot helpen we met de ‘hoe nu verder’ vraag. We geven graag advies over hoe jij je project optimaal kunt inzetten op bijvoorbeeld je website of sociale mediakanalen.

Stap 6: Wijn

Trek die fles wijn maar open, want we hebben iets te vieren: je project is succesvol afgerond! We vinden het fijn om te horen hoe je de samenwerking met ons hebt ervaren en we staan open voor (wederzijdse) feedback om onze producties en diensten nóg beter te kunnen maken. Op naar een volgend project!

VAN PLAN TOT EINDPRODUCT

Studio Frameworks werkt op projectbasis aan projecten met maatschappelijke impact. Daarbij pakt Studio Frameworks deze projecten breed op: van het opstellen van een visie tot het opleveren van een concreet product. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een projectplan of het opzetten van een videoproductie. Door onderlinge samenwerking van diverse getalenteerde professionals is Studio Frameworks in staat om op maat projecten in te richten. Afhankelijk van jouw vraagstuk stellen wij een team samen van onze eigen experts die jou het beste kunnen ondersteunen.

AAN DE SLAG MET JOUW VRAAGSTUK

Heb jij een vraagstuk of idee liggen en heb je daar hulp bij nodig? Leuk! Wij komen graag met je in contact. Kijk hiervoor op onze contactpagina.