Wij delen
verhalen met
passie en emotie

Fotografie

“Geef jouw project kleur met mooie fotografie”

Studio Frameworks maakt échte, kleurrijke en dynamische fotografie op maat. Neem hieronder een kijkje in ons fotografie portfolio.

Opdrachtgever: Not Your Average / Uitfestival

Een Almeerse fotografie serie voor het Uitfestival in 2019. Meer dan 80 artiesten en 120 voorstellingen om het culturele seizoen goed af te trappen. Het gehele weekend stond in het teken van muziek, theater, film, dans, kunst en cultuur.

Opdrachtgever: Cultuurfonds Almere

Studio Frameworks maakt stockfotografie op maat, waardoor je als organisatie lange tijd vooruit kan met een serie passende fotografie. Onder andere Cultuurfonds Almere heeft van deze optie gebruik gemaakt en heeft door ons stockfotografie met échte mensen laten maken.

Opdrachtgever: Nagelsalon You Nailed It

Hoe zorg je dat je Instagram pagina een mooie strakke uitstraling heeft die eenheid uitstraalt? Studio Frameworks maakte een serie fotografie voor nagelsalon You Nailed It. De wens van de opdrachtgever was een minimalistische look die vooral de producten en diensten goed naar voren bracht. De vrouwelijke leden van ons team krijgen meteen zin in een manicure als ze deze foto’s zien!

Opdrachtgever: Not Your Average / Zomer in Haven

Studio Frameworks legde het initiatief ‘Zomer in Haven’ vast ter promotie van de stad. Neem een tour door Almere Haven en zie wat een warme zomerse dag allemaal teweegbrengt.

Opdrachtgever: Fixskin

Stel je voor: je hebt net een nieuwe, eigen salon. Daar horen mooie plaatjes bij! Studio Frameworks maakte voor Fixskin een fotoserie van haar locatie en de diensten.