Wij delen
verhalen met
passie en emotie

Projectmanagement

“Van idee tot concrete uitvoering”

Om je project te laten slagen is het belangrijk om de juiste keuzes te maken op zowel strategisch als op uitvoerend niveau. Wat is hierin het juiste proces en hoe kun je ervoor zorgen dat alle zaken op orde zijn? Studio Frameworks beschikt over ervaren projectmanagers die jou kunnen helpen een project te structureren. Zo kun jij doen waar je het meest blij van wordt en pakken wij de managementtaken op, van de grote lijnen tot in de kleinste details.

“Sanne van Studio Frameworks kan alles wat ze wil. Echt waar. En waarschijnlijk nog wel meer. We werkten jarenlang samen bij Samen Sterk zonder Stigma, in al die tijd was haar inzet, enthousiasme, drive en doorzettingsvermogen onuitputtelijk. Elke opdracht pakt ze aan, ze luistert en levert meer op dan je vraagt.”


Judith de Laat, communicatiemanager

Ons teamlid Tom over projectmanagement:

Projectmanagement is belangrijk omdat het een goede basis biedt voor ieder project. Centraal staan de vragen: ‘Wat je wil bereiken?, ‘Wat zijn de middelen en wat is je tijdspad?’. Als je dat vanaf het begin van het poject al goed aanpakt kun je je doelstellingen effectiever behalen. Dat scheelt je veel tijd maar levert ook mooiere resultaten op! Vanuit Studio Frameworks bieden wij een ‘outsiders perspectief’ en kunnen we als neutrale partij meekijken. DIt doen we altijd met de ‘critical friend methode’. Dat betekent dat we vooral samen met jou kijken naar wat er beter kan en hoe wij jou daarbij kunnen ondersteunen.