Wij delen
verhalen met
passie en emotie

Stichting Scherp

“Huh? Jullie zijn toch van Stichting SCHERP?”

Vaak krijgen wij de vraag: “Huh? Jullie waren toch van Stichting SCHERP?” Dat klopt! De meeste betrokkenen bij Studio Frameworks zijn ook actief voor Stichting SCHERP, een organisatie voor en door jongeren die zich bezighoudt met mentaal welzijn onder deze doelgroep. Dit doet de stichting door het maken van documentaires, online content en het organiseren van evenementen. Wil je meer weten over Stichting SCHERP? Neem vooral een kijkje op onze website!

Wil je ons vanuit onze ervaring met Stichting SCHERP inzetten voor een project rondom (mentaal) welzijn? Dat kan! Neem contact met ons op via het contactformulier.

OVER STICHTING SCHERP

Stichting SCHERP maakt documentaires, campagnes en organiseert evenementen over maatschappelijke thema’s rondom jongeren tussen de 15 & 25 jaar. Met deze activiteiten wil de stichting (psychische) problemen bij jongeren voorkomen en het praten over (mentale) gezondheid normaliseren en leuk & interessant maken. SCHERP is een organisatie voor en door jongeren en vindt dat geen enkele jongere alleen hoeft te worstelen met levensvragen & (mentale) gezondheid, en dat het normaal moet zijn om dit te kunnen bespreken in hun directe omgeving.

In 2021 is Stichting SCHERP door de organisatie Big Improvement Day verkozen tot de meest positieve Non-Profit organisatie van Flevoland!