Wij delen
verhalen met
passie en emotie

Events

“Alles tot in de puntjes verzorgd”

Als er iets is waar we goed in zijn dan is het wel organiseren! Studio Frameworks heeft veel ervaring met het organiseren van evenementen. Van 50 tot 700 bezoekers, wij hebben ervaring in eventmanagement in allerlei vormen en maten. Daarin kunnen we niet alleen de organisatorische werkzaamheden op ons nemen, maar ook ondersteunen met aanvullende werkzaamheden zoals vormgeving en foto- en videografie. Bij ons krijg je het volledige pakket aangeboden en kun je zelf kiezen van welke elementen je gebruik wilt maken.

Opdrachtgever: Stichting SCHERP

600 jongeren bij elkaar die samen praten over hun mentaal welzijn en prestatiedruk; dat was de visie van Stichting SCHERP toen zij het evenement Stress to Impress wilde organiseren. In de VU in Amsterdam was het zover en werd deze droom, mede door de eventmanagement skills van ons teamlid Sanne, werkelijkheid.

Opdrachtgever: Samen Sterk zonder Stigma

Een congres organiseren in coronatijd is geen gemakkelijke opgave. Met 700 gasten die zowel fysiek als online bij de livestream aanwezig waren stond ons teamlid Sanne voor een behoorlijke opgave. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een mooi divers programma met o.a. Jacobine Geel als dagvoorzitter en The Voice zangeres Laura van Kaam. Ons teamlid Daan maakte een fotoverslag van de middag.