Wij delen
verhalen met
passie en emotie

Events

“Het oog wil ook wat”

Als je een project inhoudelijk ijzersterk hebt neergezet is het tijd voor de juiste look & feel! Bekijk hieronder voorbeelden van door ons gemaakte (grafische) vormgeving en animatie.

Opdrachtgever: HUMAN / NPO 3 FM

Voor de online tool ‘Check je Bui’ ontwikkelde Studio Frameworks de fotografie, videografie, animatie en inhoudelijke teksten. Onder andere onze teamleden Sanne, Daan en Max waren hierbij betrokken.

Opdrachtgever Roberto Lobosco, eindredacteur van HUMAN vertelt:

“Sanne en ik werkten samen voor een online project dat we vanuit omroep HUMAN maakten voor 3FM, FunX en NPO 3 in het kader van de #openup-week, waarin jongeren wordt gestimuleerd open te zijn over psychische klachten. Omdat Sanne affiniteit heeft met het onderwerp, wist ik dat bij haar aan het goede adres was om in de kleine redactie plaats te nemen als (video)redacteur voor het bouwen van Check Je Bui, een online tool waarmee je binnen een paar minuten je mentale weerbericht kon berekenen.

In recordtijd hebben we de de inhoud van deze online test in samenwerking met de professionals van MIND boven tafel gekregen. Sanne ontfermde zich daarnaast over het produceren, regisseren en editten van de video’s die we maakten van met vijf bekende Nederlanders. Ondanks de beperkte tijd die we hadden, met alle druk en stress die daarbij komt kijken, bleef Sanne een baken van rust in deze productie, nam ze haar verantwoordelijkheid en haalde elke deadline die we van tevoren hadden bepaald. Met haar inzicht en ervaring tilde ze het idee eigenhandig naar een hoger niveau, en door het inzetten van haar netwerk voegde ze elementen toe waardoor Check Je Bui uitgroeide tot een professioneel en zeer gelikt eindproduct. Als eindredacteur heb ik het als zeer aangenaam ervaren om met zo’n gestructureerd en kalme professional het project tot een goed einde te brengen.”

Opdrachtgever: Samen Sterk zonder Stigma

Blikopeners is een podcastserie over stigma en zelfstigma; wat is het, hoe herken je het en wat kun je doen om het tegen te gaan? Naast dat Studio Frameworks de podcast heeft gemaakt, hebben we ook de vormgeving én de fotografie hiervoor verzorgd.

Opdrachtgever: Cultuurfonds Almere

Jaarverslagen zijn niet altijd de meest spannende documenten om te lezen. Toch zijn ze heel belangrijk om te laten zien wat je als organisatie in een jaar gedaan hebt. Studio Frameworks kreeg de opdracht het jaarverslag van Cultuurfonds Almere mooi vorm te geven. Zeg nou zelf: zo is het een stuk leuker om te lezen toch?

Opdrachtgever: Upcyclecentrum Almere / Stad & Natuur Almere / Gemeente Almere

Animatie is een mooie manier om je video’s op te leuken. Naast het maken van een serie video’s over het Upcyclecentrum in Almere verzorgde Studio Frameworks ook de animatie hiervoor. Onze animator Max maakte het Upcyclecentrum na in een illustratie en maakte er een leuk, speels en bewegend geheel van.